Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изрази мнение за ситуацията с нападателя

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изрази мнение за ситуацията с нападателя
Коментари Харесай

Уейн Рууни: По-опитните футболисти трябва да подкрепят Рашфорд

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изрази мнение за обстановката с нападателя Маркъс Рашфорд. 26-годишният футболист не се намира в най-хубавия интервал в своята кариера и изигра слаб сезон, съгласно личните си стандарти.

Той дори не попадна измежду избраниците на Гарет Саутгейт за идното европейско състезание. Рууни счита, че Рашфорд има потребност от помощ от по-опитните футболисти в състава, които да му оказват помощ още веднъж да откри себе си.

" Моето мнение е, че в Юнайтед имат потребност от петима играчи в съблекалнята, които да водят тима. В същото време обаче като гледаме сегашния състав и се чудим кой е водачът в отбора. Знам, че Бруно Фернандеш е капитан, само че кой е водачът в съблекалнята. Вече споделих в последните дни, че Маркъс Рашфорд е упрекван за езика на тялото си, само че мисля, че той постоянно е бил подобен. Не считам, че той в миналото е приказвал доста на терена. Когато той минава през сложен интервал и би трябвало да работи повече, тогава идва ролята на по-опитните играчи, които да изискат това от него. Това е нещото, което сега не виждам. Всеки път, когато тимът получи гол, главите на играчите клюмват прекомерно бързо и всеки пък си мисля, че няма метод те да се върнат в мача ", разяснява Рууни в изявление за The Overlap.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР